Πρώτη προπόνηση για τις γυναίκες του Παναθηναϊκού

 

Το απόγευμα της Δευτέρας (27/8) πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της ομάδας γυναικών του Παναθηναϊκού, στο γήπεδο ποδοσφαίρου, μαζί με τον καθιερωμένο αγιασμό. Ο προπονητής της ομάδας, Σπύρος Χουντουμάδης, καλωσόρισε και επίσημα όλες τις παίκτριες και ευχαρίστησε τις παλιές.

 

"Καλωσορίζω τις νέες αθλήτριες στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Ευχαριστώ όσες έμειναν για να βοηθήσουν στα δύσκολα. Μέσα από τα δύσκολα παρουσιάζονται ευκαιρίες.
Είμαστε ο Παναθηναϊκός. Μία ομάδα που τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω μας. Με δουλειά, αγάπη και υγεία πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά" ήταν τα λόγια του προπονητή του Τριφυλλιού.
Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Αχιλλέας Μακρόπουλος, τόνισε: "Υπάρχουν εξαιρετικοί συνάδελφοι και έχει γίνει εξαιρετική δουλειά. Εύχομαι αγάπη, ομόνοια και σας συνιστώ "όχι" άγχος.
Δεν πάει να πει ότι στο πρώτο άσχημο αποτέλεσμα θα πρέπει να αγχωθείτε. Θα πρέπει να πεισμώσετε να πιστέψετε στους εαυτούς σας ώστε την επόμενη φορά να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Πιστεύουμε σε σας και σας στηρίζουμε".
Από την πλευρά του ο υπεύθυνος του τμήματος, Σταύρος Σπύρου είπε: "Σας εύχομαι καλή χρονιά με υγεία. Ξέρετε όλες που είστε. Είσαστε στον Παναθηναϊκό τον μεγαλύτερο σύλλογο του κόσμου. Καλή σεζόν να έχουμε".
Λίγο πριν το τέλος, αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού συνομίλησε με τις παίκτριες, προκειμένου να τους εκφράσουν τη συμπαράστασή τους.