Παντοτινός πρωταθλητής στις καρδιές όλων μας

Η πρόκριση του Ολυμπιακού σε βάρος της Μπαρτσελόνα δεν ήταν καθόλου εύκολη υπόθεση. Ούτε ακόμα όταν οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν το ένα απο τα δυο παιχνίδια μέσα στην Ισπανία.
Παίζοντας με μια μπαρουτοκαπνισμένη ομάδα με συνεχόμενες συμμετοχές τα τελευταία χρόνια σε κάθε final four και αντιμετωπίζοντας ίσως τον καλύτερο point guard στον πλανήτη, οι πρωταθλητές κοίταξαν την Μπαρτσελόνα κατάματα και της έδειξαν απο την αρχή ποιός είναι το αφεντικό.

Το buzzer beater του Γιώργου Πρίντεζη ήταν το επισφράγισμα για την ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στο final four και απλά έδωσε ένα μεθυστικό άρωμα στην ατμόσφαιρα.
Απο την σφιχτή σαν γροθιά ομάδα του Ολυμπιακού δεν υστέρησε κανείς και όποιος κλήθηκε να βοηθήσει έδωσε τον καλύτερο του εαυτό. Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στον χορτασμένο απο διακρίσεις Βασίλη Σπανούλη ο οποίος μέσα στο γήπεδο έμοιαζε ο πιο πεινασμένος απο όλους για την πρόκριση...

Περιμένουμε λοιπόν όλοι να θαυμάσουμε την ελληνική ομάδα στα τελικά της ευρωλίγκας με την ευχή να φέρουν το βαρύτιμο τρόπαιο και πάλι στον Πειραιά...

Tags: