Πάνος Αργιανίδης: «Ήρθαν αρκετές επαγγελματικές προτάσεις αλλά…»

Για το αν μετά το Survivor δημιουργήθηκαν επαγγελματικές ευκαιρίες αλλά και για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Πάνος Αργιανίδης.

«Η αλήθεια είναι ότι όσο ήμουν στο Survivor ήξερα με τι θα ασχοληθώ μετά. Επειδή δουλεύω 20 χρόνια σε κατασκηνώσεις, ήξερα ότι θα ασχοληθώ μ' αυτό που ήδη κάνω, το οποία έχει σχέση με παιδιά και αθλητισμό. Ήρθαν αρκετές επαγγελματικές προτάσεις, απλώς πιστεύω ότι υπάρχουν αξιόλογοι δημοσιογράφοι που μπορούν να τις υλοποιήσουν. Και επειδή έχω περάσει από τον χώρο της δημοσιογραφίας, ξέρω πόσο δύσκολα βγαίνει μια είδηση και πόσα παιδιά θέλουν να προβληθούν στην τηλεόραση. Οπότε ξαφνικά ένας Πάνος από το Survivor πάρει μια εκπομπή νομίζω ότι δεν είναι σωστό»

Τηλεοπτικές προτάσεις έχεις απορρίψει;

«Έχω απορρίψει κάποιες. Αν είναι κάτι που σχετίζεται με παιδιά και που να μπορώ εγώ να το υποστηρίξω, καλώς αλλά το να μπω στη διαδικασία να βρίσκομαι σε κάποιο πάνελ ή να κάνω μια εκπομπή με περιεχόμενο που δεν είναι του αντικειμένου μου, δηλαδή να σχολιάζω ανθρώπους τους οποίους δεν γνωρίζω, είναι κάτι που μπορούν να κάνουν δημοσιογράφοι καταξιωμένοι, όχι εγώ», λέει ο ίδιος στο Mytv.