Ο πιό απίστευτος θάνατος την ώρα του σεξ!

Εκείνος, ένας εύπορος 40ρης, αρκετά γοητευτικός και εκείνη μια γυναίκα 35 ετών που στο πέρασμα της κανείς δεν έμενε ασυγκίνητος. Οι γείτονες μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για το ανδρόγυνο. Βέβαια στη γειτονιά που έμεναν στο Οχάιο των ΗΠΑ, είχαν κατά καιρούς ακουστεί ψίθυροι για την ερωτική δραστηριότητα της Κρίστεν Τέιλορ, αλλά ήταν μόνο ψίθυροι...

Ένα καλοκαιρινό βράδυ του 2010, έγινε ένα βραχυκύκλωμα στον υποσταθμό της Εταιρίας Ηλεκτρισμού που βύθισε τη γειτονιά στο σκοτάδι για περίπου μισή ώρα. Οι τεχνικοί που επιδιόρθωσαν τη βλάβη έγραψαν στην αναφορά τους ότι εκείνη προκλήθηκε από κάποιο σπίτι της περιοχής...

Είχαν περάσει τρείς μέρες που ο Τόνι και η Κρίστεν δεν είχαν δώσει σημεία ζωής. Φίλοι του ζευγαριού ειδοποίησαν την αστυνομία, που μόλις μπήκε στο σπίτι, το θέαμα που αντίκρισε ήταν το εξής:

Ο Τόνι γυμνός, δεμένος με ένα καλώδιο που η “γυμνή” του άκρη ακούμπαγε τα γεννητικά του όργανα και η άλλη του άκρη μέσα στην πρίζα. Η Κρίστεν ήταν και εκείνη γυμνή με ένα άλλο καλώδιο να αγγίζει τη σάρκα της, και εκείνο στην πρίζα. Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τα πτώματα κατάφερε να συνθέσει το σκηνικό του θανάτου.

Το ζευγάρι θέλησε να αυξήσει την ηδονή και με κάποιο τρόπο νόμιζε ότι θα το έκανε εάν περνούσε ηλεκτρικές εκκενώσεις μέσα από τα κορμιά τους. Όταν ο Τόνι διείσδυσε μέσα στη σύζυγο του, όλα κυλούσαν ομαλά, μέχρι τη στιγμή που έβαλε τα καλώδια στην πρίζα. Η γυναίκα του άρχισε να σπαράζει και εκείνος στα ελάχιστα δευτερόλεπτα που έφτανε σε οργασμό, κατάλαβε ότι η Κρίστεν ήταν νεκρή.

Ελπίζουμε τουλάχιστον να πρόλαβε να ευχαριστηθεί τον οργασμό του...