Ο Αταμάν χαστούκισε παίκτη της Γαλατασαράι.

Τα εξωαγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Γαλατασαράι, με τις μεγάλες καθυστερήσειςπου γίνονται όσο αφορά τις πληρωμές των παικτών, έχουν στοιχίσει κατά πολύ στη φετινή εικόνα της ομάδας στο γήπεδο και ένα νέο συμβάν ήρθε να δημιουργήσει θύελλα αντιδράσεων και να προσθέσει αρνητικά σχόλια.

Όπως έγινε γνσωτό απο τα τουρκικά μέσα, ο προπονητής της ομάδας, Εργκίν Αταμάν χαστούκισε, στο ημίχρονο του κυριακάτικου (8/2) αγώνα με την Εσκισεχίρ, τον νεαρό άσο Γκοκτούρκ Ουράλ, μην μπορώντας να κρύψει τα νεύρα του για την απόδοση της ομάδας του, που παρόλ’αυτά κέρδιζε μέχρι τα μισά του αγώνα με 27-25.

Στη συνέχεια, δε χρησιμοποίησε καθόλου τον 20χρονο γκαρντ, όπως επίσης και τον Άλεξ Μάριτς, ο οποίος φαίνεται πως είναι καθαρά θέμα ημερών να αποτελέσει παρελθόν για την ομάδα, και έτσι η Γαλατασαράι γνώρισε την γεύση της ήττας με 66-61.

«Χαστούκισα τον Γκοκτούρκ. Επειδή δεν ήταν σοβαρός, απλά τον προειδοποίησα. Αυτό το γεγονός συνέβη στα αποδυτήρια. Το βασικό πρόβλημα είναι αυτό. Τι είναι τα αποδυτήρια; Τα αποδυτήρια είναι η κρεβατοκάμαρα της ομάδας. Αυτή είναι ο ξεχωριστός μας χώρος. Οι μάνατζερ οδηγούν τους νεαρούς παίκτες σε ανεύθυνες συμπεριφορές», είπε σε επίσημη δήλωσή του ο Εργκίν Αταμάν, επιβεβαιώνοντας στην ουσία το περιστατικό.

Tags: