Ολυμπιακός - ΑΕΛ: Αλλάζει όλη την ενδεκάδα ο Μπέντο!

Ο Ολυμπιακός στρέφει πλέον την προσοχή του στον αυριανό αγώνα πρωταθλήματος με τη Λάρισα, με τους 'ερυθρόλευκους' να φιλοξενούν τη θεσσαλική ομάδα στο Καραϊσκάκη. Οι πρωταθλητές αφήνουν πίσω τους το ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο και ο Πάουλο Μπέντο σχεδιάζει τα πλάνα του για την αυριανή αναμέτρηση, λίγες μέρες πριν από το πρώτο παιχνίδι με την Οσμανλίσπορ για το Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές σε σχέση με την εντεκάδα που ξεκίνησε το ματς με τον Ατρόμητο και μάλιστα είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο ν' αλλάξει σχεδόν... όλη την εντεκάδα. Με βάση λοιπόν τις πληροφορίες που υπήρχαν χθες στου Ρέντη, ο Μπέντο είναι έτοιμος να προχωρήσει ακόμα και σ' εννιά αλλαγές στο αρχικό σχήμα των πρωταθλητών Ελλάδος. Στα γκολπόστ του Ολυμπιακού αναμένεται να επιστρέψει ο Στέφανος Καπίνο, ενώ στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής των 'ερυθρολεύκων' θα παίξει ο Χουάν Κάρλος Παρέδες.

Ο Ντιόγκο Φιγκέιρας είναι τιμωρημένος (έχει συμπληρώσει κάρτες) και θ' απουσιάσει από το αυριανό παιχνίδι κι αυτό σημαίνει ότι ο Μπέντο θα χρησιμοποιήσει τον νεοαποκτηθέντα Παρέδες. Σε ό,τι αφορά το κέντρο της άμυνας της ομάδας του λιμανιού, όλα δείχνουν επιστροφή του Αλμπέρτο Μποτία (αντί του νεαρού Νικολάου), ενώ φαίνεται πως ο Βιάνα παραμένει στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού. Αλλαγή σχεδιάζει ο Πορτογάλος τεχνικός και στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής, με τον Ντε Λα Μπέγια να επιστρέφει και τον Σισοκό να μένει εκτός.

Αναφορικά με τον άξονα της μεσαίας γραμμής, ο Μπέντο φαίνεται πως θα επιμείνει στην επιλογή του Ρέτσου για τη θέση του αμυντικού χαφ, ενώ δίπλα του μάλλον θα παίξει ο Μπουχαλάκης, ώστε να πάρει ανάσες ο Ανδρούτσος. Ο τελευταίος διεκδικεί βέβαια θέση στο βασικό σχήμα (ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο), αλλά φαντάζει πιο πιθανό το σενάριο να παίξει βασικός ο Μπουχαλάκης. Ολα βέβαια θα ξεκαθαρίσουν μετά τη σημερινή προπόνηση.

Ο Κώστας Φορτούνης επιστρέφει και αυτός στη βασική εντεκάδα έχοντας ρόλο επιτελικού μέσου, ενώ ο Μπέντο προορίζει τους Σεμπά κα Ελιονούσι για τα δύο άκρα της επίθεσης. Τέλος, στην κορυφή της επιθετικής γραμμής των Πειραιωτών θα είναι ο Ιντέγε.

Ούτε με Λάρισα ο Ντα Κόστα

Ο Μανουέλ Ντα Κόστα δεν θα είναι στη διάθεση του Πάουλο Μπέντο στο αυριανό ματς πρωταθλήματος με τη Λάρισα στο Καραϊσκάκη, καθώς ο Μαροκινός κεντρικός αμυντικός είχε και χθες έντονες ενοχλήσεις στη μέση. Ο Ντα Κόστα ήταν εκτός αποστολής στο προχθεσινό ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο και θα απουσιάσει και από την αναμέτρηση με τη θεσσαλική ομάδα. Στόχος πλέον για τον Αφρικανό άσο είναι να προλάβει το ντέρμπι με τη ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, το οποίο θα διεξαχθεί τη μεθεπόμενη Κυριακή. Σε ό,τι αφορά το ματς με την Οσμανλίσπορ, ο Ντα Κόστα ούτως ή άλλως ήταν εκτός πλάνων του Πάουλο Μπέντο, καθώς ο διεθνής στόπερ των "ερυθρόλευκων" είναι τιμωρημένος με μια αγωνιστική. Ο Ντα Κόστα είχε δεχθεί τρίτη κίτρινη κάρτα στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου, αυτό με τον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο, κι έτσι θ' απουσιάσει από την πρώτη "μάχη" με την τουρκική ομάδα το βράδυ της Πέμπτης στο Φάληρο.