Μυστική φόρμουλα για ελληνοποίηση των ψαριών

Όλοι οι υπάλληλοι των ιχθυοπωλείων της Αθήνας συμφωνούν σε ενα πράγμα.Δεν υπάρχουν ντόπια ψάρια στα μαγαζιά της Αθήνας.
Πρώην υπάλληλος ιχθυοπωλείου μας εκμυστηρεύεται τον τρόπο ελληνοποίησης των ψαριών της αγοράς.
«Πρώτα πρέπει να πάρεις ενα μπλόκ τιμολογίων απο εναν επαγγελματία που έχει στην κατοχή του αλιευτικό σκάφος.Πάμε και ψωνίζουμε απο την ιχθυόσκαλα στο Κερατσίνι τα θαλασσινά της αρεσκείας μας.Μετά στο μπλοκ που έχουμε στην κατοχή μας μπορούμε να κόψουμε οτι τιμολόγιο θέλουμε με ελληνικής προέλευσης θαλασσινά.Και έτσι βαφτίζονται τα ψάρια της Σενεγάλης,του Ομαν ή του Μαρόκου Σκυριανά ή Καρυστιανά ή Χιότικα κτλ»

Tags: