Με το κεφάλι ψηλά "έφυγε" ο ΠΑΟΚ

Το φετινό ταξίδι για τον ΠΑΟΚ στην Ευρώπη ολοκληρώθηκε στην 'Veltins Arena' και την ισοπαλία 1-1 με τη Σάλκε. Η γερμανική ομάδα έχοντας νικήσει 3-0 στην Τούμπα, προχωρά στους '16' του Europa League, με τον Δικέφαλο να κερδίζει τις εντυπώσεις και τους παίκτες του να αποθεώνονται από τους 4.000 περίπου οπαδούς τους.

Το ζητούμενο για την ομάδα της Θεσσαλονίκης από το ταξίδι της στη Γερμανία, ήταν μια καλή εμφάνιση και μια νίκη, περισσότερο για το γόητρο, καθώς το αποτέλεσμα έξι ημέρες πριν στην Τούμπα, είχε κάνει απαγορευτικά όποια όνειρα πρόκρισης.

Η νίκη μπορεί να μην ήρθε, όμως οι παίκτες του ΠΑΟΚ έδειξαν διάθεση να παίξουν ποδόσφαιρο, απέναντι στη Σάλκε, που δεν ρίσκαρε σε κανένα σημείο της συνάντησης.

Ο Ιβιτς παρέταξε την ομάδα με 3-5-2 και με τον Στέφανο Αθανασιάδη να μένει στον πάγκο, με τους γηπεδούχους να προχωρούν σε αλλαγές και περισσότερο να ακολουθούν το πλάνο της Τούμπας, κλείνοντας τους χώρους και αναζητώντας να χτυπήσουν είτε στον κενό χώρο, είτε από στημένες φάσεις.

ΣΚΟΡΕΡ: 23' Σεπφ / 25' αυτ. Νάσταζιτς

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μπάντι (Ιταλία)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 61' Γκορέτσκα, 64' Γκάις, 77' Χούντελαρ / 81' Ενρίκε, 88' Μπίσεσβαρ

ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ:

ΔΟΚΑΡΙ: 90+4' Κέρερ

ΣΑΛΚΕ (Βάιντσριλ): Φέρμαν, Χέβεντες, Γκάις, Κολάσινατς, Μέγιερ, Μπενταλέμπ (84' Κέρερ), Τσουπό-Μότιν (56' Γκορέτσκα), Σεπφ, Χούντελαρ, Νάλντο (72' Μπαντσούμπερ), Νάσταζιτς

ΠΑΟΚ (Ίβιτς): Γλύκος, Μαλεζάς, Κρέσπο, Πούγγουρας, Κίτσιου, Τζάλμα Κάμπος (78' Πέλκας), Τσίριμοτ, Μυστακίδης (63' Μυστακίδης), Σακχόφ, Ουάρντα (69' Μπίσεσβαρ), Κουλούρης.