Με νέο κάταγμα στο χέρι ο Φουστέρ.

Δεν λέει να φύγει το μαύρο συννεφάκι της γκαντεμιάς, που πλανάται πάνω απο τον Ολυμπιακό, αφού οι κακοτοπιές δίνουν και παίρνουν , με νεότερη τον αναπάντεχο τραυματισμό του Φουστέρ, ο οποίος έπαθε κάταγμα στο χέρι, μετά απο μία καταλάθος κλωτσιά που «έφαγε» απο συμπαίκτη του, κατά τη διάρκεια προπόνησης.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός δήλωσε στο λογαριασμό του στο facebook πως είναι τρομερά απογοητευμένος με αυτή την τροπή των πραγμάτων, αλλά και με την απόδοση της ομάδας του στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, ενώ υποσχέθηκε πως θα επανέλθιε δριμύτερος.

«Είμαι πολύ στεναχωρημένος που ξανατραυματίστηκα με σπασμένο χέρι. Κατά την διάρκεια της χθεσινής προθέρμανσης ένας απο τους συμπαίκτες μου με κλώτσησε κατά λάθος στο ίδιο σημείο που είχα σπάσει το χέρι μου την προηγούμενη φορά... Ήθελα όμως να αγωνιστώ σε αυτό τον αγώνα και έτσι ξεκίνησα με όλες μου τις δυνάμεις. Παρόλα αυτά ο πόνος ήταν πολύ δυνατός και έπρεπε να αντικατασταθώ στο δεύτερο ημίχρονο. Λυπάμαι πολύ για την χθεσινή εμφάνιση και σας υπόσχομαι να δουλέψω σκληρά για να επιστρέψω σύντομα στην ομάδα», ανέφερε στο μήνυμά του ο Φουστέρ.

Δεν έχει γίνει γνωστό πόσο χρόνο θα χρειαστεί ο Ισπανός για να αναρρώσει πλήρως, αλλά εφόσον οι εξετάσεις έδειξαν πως είναι κάταγμα, χάνει σίγουρα τα ματς με τη Ντνίπρο και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, πιθανώς και τη ρεβάνς Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Tags: