Λεμονής: Είμαι εδώ για να τα ξεπεράσουμε όλα μαζί

Πρώτο μέλημα του Τάκη Λεμονή ήταν να ανυψώσει το (πεσμένο) ηθικό και την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, μετά τον τρόπο που χάθηκε το χθεσινό ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο 57χρονος τεχνικός, που πραγματοποίησε το απόγευμα την πρώτη προπόνηση μετά την (τέταρτη) επιστροφή του στην πειραϊκή ομάδα, δεν είπε πολλά πράγματα στους «ερυθρόλευκους» παίκτες.

Εκείνο που ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές ήταν συνολική προσπάθεια, ώστε να ξεπεραστεί η δύσκολη αγωνιστική συγκυρία και ο σύλλογος ναεπιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών.

«Ξέρω καλά την ομάδα και είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε το τι πρέπει να γίνει για να τα καταφέρουμε. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε όλοι μαζί και με καλή ψυχολογία για να πετύχουμε τους στόχους μας» , ήταν η προτροπή του.

«Να πετύχουμε για τον Ολυμπιακό, για τους εαυτούς μας, για τηδιοίκηση που μας στηρίζει και μας εμπιστεύεται και φυσικά για τον κόσμο μας. Φυσικά και θεωρώ ότι μπορούμε να κάνουμε πράξη όσα πρέπει» , συνέχισε ο Λεμονής.

Και κατέληξε: «Να γνωρίζετε πως είμαι εδώ για εσάς και για να ξεπεράσουμε όλα αυτά μαζί. Θα έχετε όλοι τις ευκαιρίες σας να παίξετε, να προσφέρετε και να δείξετε το τι μπορείτε να κάνετε» .