Επιστροφή Σαμαρά στις προπονήσεις της εθνικής, χτύπησε ο Χολέβας

Με διπλή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της εθνικής ομάδας επί ελληνικού εδάφους, εν όψει της αναμέτρησης με τη Λετονία την προσεχή Παρασκευή.Η ημέρα χαρακτηρίστηκε από την επιστροφή του Γιώργου Σαμαρά στις προπονήσεις αλλά και την ατυχία του Χοσέ Χολέβα, ο οποίος τραυματίστηκε (γύρισε το δεξί πόδι του) προς το τέλος του διπλού και αποχώρησε. Ο Σαμαράς, που υπέφερε από ενοχλήσεις στη μέση (οσφυαλγία), συμμετείχε κανονικά στην απογευματινή προπόνηση, αλλά έχει χάσει έδαφος και κατά πάσα πιθανότητα στη Λετονία δεν θα ξεκινήσει βασικός.
Ο Φερνάντο Σάντος έχει ξεκάθαρο πλάνο για τον αγώνα της Παρασκευής, αφού σε όλες τις προπονήσεις έβαλε μαζί στην επίθεση τους Γκέκα και Μήτρογλου, στο 4-4-2 που χρησιμοποιεί από την πρώτη προπόνηση. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού, μάλιστα, σημείωσε και τα δύο γκολ της ομάδας του στο δίτερμα, ενώ για τους «αναπληρωματικούς» σκόραρε ο συμπαίκτης του στους «ερυθρόλευκους», Σιόβας. Όπως και χθες, τερματοφύλακας στην ομάδα των «βασικών» ήταν ο Καρνέζης, αμυντικοί οι Τοροσίδης, Σπυρόπουλος, Παπασταθόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, κεντρικοί μέσοι Τζιόλης και Κατσουράνης, δεξιά ο Μανιάτης, αριστερά ο Φορτούνης και επιθετικοί οι Μήτρογλου, Γκέκας.
Στο τέλος της προπόνησης οι Νίνης, Χριστοδουλόπουλος και Φορτούνης προπονήθηκαν στις εκτελέσεις φάουλ (από αριστερά με το δεξί πόδι), ενώ οι Μήτρογλου και Σπυρόπουλος εκτέλεσαν φάουλ από δεξιά με το αριστερό πόδι. Η αποστολή της εθνικής θα αναχωρήσει αύριο το πρωί για τη Λετονία.