Εθνική Ελλάδος για λίγους.

Μεγάλη ιστορία η κλήσεις παικτών στην εθνική Ελλάδος εδώ και πολλά πολλά χρόνια.Ο κόμπος έφτασε στο χτένι πια για τις ακατανόητες προσκλήσεις στην εθνική Ελλάδος.
Όταν στον πάγκο έχεις έναν προπονητή εγνωσμένης αξίας,και οι επιλογές του στις προσκλήσεις είναι οι ίδιες με τον προκάτοχο του,αυτό σημαίνει πως ή ο προηγούμενος έκανε σωστά τη δουλειά του, η οτι οι προσκλήσεις έρχονται άνωθεν και δεν έχει συμμετοχή ο προπονητής σε αυτό.
Οπαδοί κανίβαλλοι οι οποίοι δεν ξεχωρίζουν την κάθετη απο την παράλληλη μπαλιά οι οποίοι ορμούσαν το 2004 στη ομόνοια για να πανηγυρίσουν ένα τρόπαιο που εξυμνούσε το πάλαι ποτέ ιταλικό κατενάτσιο.
Φτάνοντας σε σημείο οι αδαείς να κατηγορούν τον νεοφερμένο τεχνικό που χαλάει τη μαγιά της εθνικής.Τώρα ποιά μαγιά θα μου πείτε.Την όποια υπάρχει.
Κάποτε ήταν και ανέκδοτο για την εθνική. Στην αναγγελία της ενδεκάδας κάθε φορά που ακουγόταν το όνομα του Φύσσα άκουγες απο την εξέδρα επιφωνήματα προβληματισμού και όχι μόνο.
Όμως ο Φύσσας κάθε φορά μπροστάρης της εθνικής. Ποιός τον καλούσε στην εθνική; Αυτά αδαείς πολεμοχαρείς οπαδοί του ποδοσφαίρου,είναι θέματα μάνατζερ και όχι προπονητών.
Για αυτό και βρήκε δουλειά στη γερμανία ο Χαριστέας και για αυτό ξενιτεύτηκαν πολλοί ποδοσφαιριστές της εθνικής. Γιατί η προεπιλογή τους είχε γίνει απο μάνατζερς και οχι απο προπονητή.
Ψάχνοντας να βρούμε κάθε φορά τι φταίει πάντα σκοντάφτουμε σε ελληνικές ομάδες που δεν έχουν ούτε για δείγμα Έλληνες και σε προπονητές που στερούνται ποδοσφαιρικής γνώσης.
Πάνω απο όλα όμως το πρόβλημα είναι αλλού.Ξέρει κανείς σας πόσο κοστίζει για να παίξει ενα νέο παιδί σε ενδεκάδα της Super League;
Οι τιμές διαφέρουν απο ομάδα σε ομάδα και στις πρωτοκλασσάτες ομάδες μπορούν να παίξουν μόνο νέοι ποδοσφαιριστές που έχουν το κατιτίς τους σε χρήμα απο τους γονείς.
Μια παλιά ιστορία απο ομάδα που συμμετέχει ενεργά ακόμα στα πρωταθλήματα των εθνικών κατηγοριών,μας μιλάει για τιμοκατάλογο ανάλογα με τα λεπτά συμμετοχης που θα πάρει το κάθε παιδί.
Για να παίξει ο γιός μου ας πούμε βασικός για 90 λεπτά,εγώ πρέπει να δώσω στην ομάδα 500 ευρώ. Αν θέλω να είναι βασικός σε όλα τα παιχνίδια το ποσό αυτό πολλαπλασιάζεται.
Μιλώντας για εθνική μου έρχονται κι άλλα στο μυαλό που θα σας τα λεω στο μέλλον απο αυτήν εδώ την ιστοσελίδα καθημερινά.Τα περισσότερα είναι ντροπιαστικά πάντως για το άθλημα.Καιρός είναι όμως να μαθαίνουν και οι ανίδεοι λίγα πράγματα για το ποδόσφαιρο πριν πάει ο ένας να ανοίξει το κεφάλι του άλλου...

Tags: