«Τέλος» στην καριέρα του έβαλε ο Διαμαντόπουλος

Την απόφαση να αποχωρήσει από τα παρκέ πήρε ο Γιώργος Διαμαντόπουλος.

«Τίτλους τέλους» έβαλε στην καριέρα του ο άλλοτε άσσος του Πανιωνίου, ο οποίος με δήλωσή του στα social media ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την ενεργό δράση.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά: «1997-2017 Μια μεγάλη μπασκετική ζωή έφτασε στο τέλος της. Η αλήθεια είναι ότι προσπάθησα πολύ γι' αυτήν την απόφαση, όμως προτεραιότητα πλέον στη ζωή μου είναι η κόρη μου.

Από τη στιγμή που υπήρξαν καλές προτάσεις μόνο από επαρχία ο δρόμος ήταν μονόδρομος. Έτσι λοιπόν έφτασε η στιγμή να αποχωρήσω από την ενεργό δράση με την μόνη ικανοποίηση ότι ακόμα και σήμερα πολλοί πιστεύουν ότι μπορώ να αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο.

Πιστεύω ότι αν και κατέκτησα στη καριέρα μου και ατομικούς αλλά και συλλογικούς τίτλους δεν έφτασα εκεί που έπρεπε είτε γιατί θυσίασα όλη την καριέρα μου για τον Πανιώνιο κλείνοντας πόρτες μεγάλων συλλόγων, είτε γιατί πολλές φορές στάθηκα άτυχος, είτε για δικά μου λάθη.

Μικρή σημασία, πλέον, σημασία έχει ότι νιώθω ευλογημένος πρώτα απ' όλα γιατί σε όλη την καριέρα μου και ευχαριστώ τον Θεό γι' αυτό δεν είχα ποτέ σοβαρό τραυματισμό και γιατί είχα την τύχη να είμαι συμπαίκτης με μεγάλα ονόματα, είχα την τύχη να με προπονήσουν μεγάλοι προπονητές και να αγωνιστώ στην μεγαλύτερη ομάδα της χώρα μας την Εθνική μας ομάδα.

Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που ήταν δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια όλους τους ανθρώπους που συνεργάστηκα τον γιατρό μου τον Αντρέα Καραγιάννη που μαζί με τον φυσιοθεραπευτή μου Κώστα Ψαρόγιωργο με είχαν πάντα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση βοηθώντας με πολλές φορές να ξεπεράσω σε κρίσιμες στιγμές τραυματισμούς, τις δυο μεγάλες μου αγάπες τον Παπάγο που ό,τι έγινα μπασκετικά το χρωστάω εκεί, το πιο αγνό μπασκετικό κομμάτι της ζωής μου και τον Πανιώνιο μια σχέση αγάπης και μίσους πολλές φορές...

Οι αγνοί Πανιώνιοι ξέρουν τι έχω κάνει γι' αυτή την ομάδα και αυτό μου φτάνει. Τέλος Ευχαριστώ όλους εσάς τον απλό κόσμο που με στηρίζατε και μ' αγαπούσατε όλα αυτά τα χρόνια με τα ελαττώματά μου και θέλω να πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα σας ξανά κάνω υπερήφανους από άλλο πόστο γιατί θα συνεχίσω να υπάρχω στο μπάσκετ...Εύχομαι σε όλους υγεία και αγάπη!!!».